MAGYAR DEUTSCH ENGLISH
Pályázatok
Szekszárdi Helyi Közösség
HOT SPOT szolgáltatás
Szekszárdi Szüreti Napok
AGÓRA SZEKSZÁRD
visitszekszard.hu
Szekszárdi Fürdő
Garay Élménypince
Szekszárdi Csoki
Illyés Gyula Könyvtár
Wosinsky Mór Múzeum
partnerek
Közlekedésbiztonság

Példaértékű a városi közlekedésbiztonság

Közlekedésbiztonsági Díjat kapott Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata a Közlekedési Kultúra Napján, május 11-én a Művészetek Palotájában tartott országos rendezvényen. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium „Önkormányzatok a települések közlekedésbiztonságának növeléséért” címmel indított pályázati program elismerését dr. Haag Éva alpolgármester vehette át Mosóczi László közlekedésért felelős helyettes államtitkártól.

A települések közlekedésbiztonságának növelése érdekében alapvető cél azoknak a településeknek az elismerése – díjak odaítélésével -, amelyek a jogszabályi feladataik végrehajtásán túlmenően is tesznek annak érdekében, hogy a településükön kevesebb közlekedési baleset legyen, vagy a település lakói kevesebb baleset okozói, elszenvedői legyenek.

A Közlekedésbiztonsági Díj nem csupán egy szakmai elismerés, SZMJV Önkormányzata a társszervezetek által biztosított közlekedésbiztonsági programok lebonyolítását is elnyerte. A város vezetés abban bízik, hogy a megrendezésre kerülő kampány hatására kevesebb lesz a baleset.

keresés
virtuális kirándulás
térkép
webkamera
Kapcsolat
hírlevél
Itt iratkozhat fel heti hírlevelünkre!


MarkCon 2009
Vakok és gyengénlátók
számára
E-HIVATAL KAPCSOLATI INFORMÁCIÓK ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ HONLAP-TÉRKÉP