MAGYAR DEUTSCH ENGLISH
Pályázatok
Szekszárdi Helyi Közösség
HOT SPOT szolgáltatás
Szekszárdi Szüreti Napok
AGÓRA SZEKSZÁRD
visitszekszard.hu
Szekszárdi Fürdő
Garay Élménypince
Szekszárdi Csoki
Illyés Gyula Könyvtár
Wosinsky Mór Múzeum
partnerek
Távhőszolgáltatás

Közlemény

Tisztelt Ügyfeleink!

Szekszárd MJV területén 2015. augusztus 18. napjától a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. biztosítja a távhőszolgáltatást.

A hőszolgáltatás folyamatos, a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. a jogszabályok szerint működik és végzi a szolgáltatást a megyeszékhelyen. Minden ezzel ellentétes, zavartkeltő információ téves és minden valóságalapot nélkülöz.

Mivel az ALFA-NOVA Kft. nem végez távhőszolgáltatást 2015. augusztus 18-tól, a 2014-2015. évi fűtési szezon elszámoló számla kivételével minden ezt követő időszakra vonatkozó számlát jogosulatlanul bocsátott ki, mivel a szolgáltatói szerződést Szekszárd MJV Önkormányzata megszüntette, sem eszköze, sem képzett szakembere nincs.

Minden kedves ügyfelünket kérjük, hogy aki az egész havi augusztusi számlát befizette, a befizetésről banki igazolást, vagy csekket, valamint az Alfa-Nova Kft. által kipostázott 2014-2015. évi fűtési szezon elszámoló számlát és a szeptemberi számlát ügyfélszolgálati irodánkba (Szekszárd, Sárvíz u. 4, Nyitva: H-P 7:00-19:00, valamint Szekszárd ,Bezerédj u. 2., Nyitva: H-P 7:00-17:30) behozni szíveskedjen.

A fentieket követően, az arra jogosult ügyfeleket, akiknek az elszámolásból túlfizetésük van, a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. ez év végéig kompenzálni fogja, hogy semmiféle kár ne érje a távhőszolgáltatást igénybe vevő lakosságot.

Akiknek az elszámolószámla alapján tartozásuk van, nekik azt be kell fizetni.

A Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. ügyfélszolgálati irodájának telefonos elérhetősége megváltozott.

Hiteles és korrekt tájékoztatást az alábbi telefonszámokon kaphat:

Hibabejelentés 0-24 óráig: 74/684-400
Számlázás, ügyfélszolgálat: 74/684-401, 74/684-402

Minden kedves ügyfelünket arra kérünk, hogy a félreértés és duplán fizetés elkerülése érdekében figyelje az önkormányzat és a Vagyonkezelő Kft. tájékoztatóit.

Az esetleges kellemetlenségek miatt elnézésüket kérjük. Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Szekszárd, 2015. 09. 15.

Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. 

Tisztelt Ügyfeleink!

Szekszárd MJV területén 2015. augusztus 18. napjától a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. biztosítja a távhőszolgáltatást.

A melegvíz- és távhőellátás folyamatos, a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. a jogszabályok szerint működik és végzi a szolgáltatást a megyeszékhelyen. Minden ezzel ellentétes, zavartkeltő információ téves és minden valóságalapot nélkülöz.

Mivel az Alfa Nova Kft. nem végez távhőszolgáltatást 2015. augusztus 18-tól, minden ezt követő időszakra vonatkozó számlát jogosulatlanul bocsátott ki.

Minden kedves ügyfelünket kérjük, hogy az Alfa Nova Kft. által küldött szeptemberi számlát ne fizessék ki, és azt, valamint az Alfa Nova Kft. által törvénysértő módon kipostázott 2014-2015. évi fűtési szezon elszámolószámláit szíveskedjenek behozni ügyfélszolgálati irodáink egyikébe, hogy azokról fénymásolatokat készíthessünk. (Szekszárd, Sárvíz u. 4, Nyitva: H-P 7:00-19:00 valamint Szekszárd ,Bezerédj u. 2., Nyitva: H-P 7:00-17:30).

A fentieket követően, az arra jogosult ügyfeleket, akiknek túlfizetésük van, a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. ez év végig kompenzálni fogja, hogy semmiféle kár ne érje a távhőszolgáltatást igénybe vevő lakosságot.

Akiknek az elszámolószámla alapján tartozásuk van, nekik azt be kell fizetni. Azonban, amennyiben vitatják a fizetendő összeget, akkor azt az Alfa Nova Kft. felé kell jelezniük.

A Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. ügyfélszolgálati irodájának telefonos elérhetősége megváltozott.
Hiteles és korrekt tájékoztatást az alábbi telefonszámokon kaphat:
74/684-400, 74/684-401, 74/684-402, 20/ 372 8389

Minden kedves ügyfelünket arra kérünk, hogy a félreértés és a duplán fizetés elkerülése érdekében figyelje az önkormányzat és a Vagyonkezelő Kft. tájékoztatóit.

Az esetleges kellemetlenségek miatt elnézésüket kérjük. Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Szekszárdi Vagyonkezelő Kft.
 


Közlemény

Tisztelt Ügyfeleink!

Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyűlése 2015. augusztus 18-i testületi ülésén egyhangú döntést hozott arról, hogy azonnali hatállyal megszünteti Szekszárd városi távfűtő rendszer működésére létrejött vállalkozási szerződést az Alfa Nova Kft-vel és a jövőben a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. biztosítja a távhőszolgáltatást Szekszárd város területén.

A Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. ezúton tájékoztatja Önöket, hogy ügyfélszolgálati irodájának elérhetősége rajta kívül álló okokból megváltozott.
Az elmúlt napokban többször előfordult, hogy a korábbi üzemeltető – Alfa-Nova Kft. – az ügyfélszolgálati telefonszámon a távhőszolgáltatással kapcsolatban valótlan információt, illetve nem reális tájékoztatást adott, illetve azok hangneme és stílusa is méltatlan volt.

Ezért mindenkit arra kérünk, hogy a továbbiakban az alábbi új mobil és vezetékes telefonszámokon kérjen információt a távhőszolgáltatás részleteiről: 74/684-400, 74/684-401, 74/684-402, 20/ 372 8389.

Az esetleges kellemetlenségek miatt elnézésüket kérjük. Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!


Szekszárdi Vagyonkezelő Kft.Tisztelt Ügyfeleink!

A Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. ez úton tájékoztatja Önöket, hogy ügyfélszolgálati irodájának elérhetősége rajta kívül álló okoból megváltozott. Ezért mindenkit arra kérünk, hogy a továbbiankban az alábbi mobol számon kérjen információt a távhőszolgáltatással kapcsolatban:

20/ 372 8389

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket

 


Szekszárdi Vagyonkezelő Kft.Tisztelt Fogyasztóink!

Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyűlése 2015. augusztus 18-i ülésén egyhangú döntést hozott arról, hogy azonnali hatállyal megszünteti Szekszárd városi távfűtő rendszer működésére létrejött vállalkozási szerződést az Alfa-Nova Kft-vel.
Ezzel egy időben a Közgyűlés úgy döntött, hogy Szekszárd város területén a jövőben a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. biztosítja a távhőszolgáltatást.

Teendők a csoportos megbízás alapján, bankon keresztül fizetők számára:

Kérünk minden ügyfelünket, hogy akik a távhőszolgáltatási díjat számlavezető bankjuk megbízásával havonta átutalással, vagy csoportos díjbeszedés útján teljesítik, megbízásukat azonnal szíveskedjenek visszavonni. A Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. által kibocsátott számlákat a jövőben az Unicredit Bank Hungary Zrt. 10918001–00000002–46730037 számú számlájára kell teljesíteni.

Teendők az augusztusi számlákkal kapcsolatban:

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy az Alfa Nova Kft. 2015. augusztus 18. napjáig jogosult számlát kibocsátani. Ezért az általuk egész hónapra kibocsátott számlának, az időarányos részét 60%-át fizessék csak ki az Alfa Nova Kft-nek, a fennmaradó időszakról már a Vagyonkezelő Kft. fog számlát küldeni. Az Alfa Nova Kft. a továbbiakban jogosulatlan számla kibocsátására, azt senki ne egyenlítse ki! 2015. augusztus 18-át követő időszakban kizárólag a Vagyonkezelő Kft. jogosult a távhőszámlák kibocsátására.


Teendők a lépcsőházakban kifüggesztett melegvízóra állást bejelentő lappal kapcsolatban:

A lakásokban lévő aktuális melegvízóra állásokat szíveskedjenek 2015. szeptember 10-ig – csütörtökig - pontosan kiírni, mert kollégáink azokat a pénteki napon begyűjtik. Egyúttal kérjük Önöket, hogy a bejelentő lapon lévő adatok pontosságát szíveskedjenek ellenőrizni és szükség esetén kérjük javítsák azokat.

További teendők a szolgáltatás biztonságos működése érdekében:

További adategyeztetés érdekében hamarosan kollégáink személyesen fogják Önöket felkeresni. A zavartalan szolgáltatás érdekében részletes tájékoztatást fognak adni munkatársaink a lakosságot érintő teendőkről, kérjük, keressék őket bizalommal.
A Vagyonkezelő Kft. minden információt megad ügyfeleinknek a zavartalan szolgáltatás érdekében. Kérjük, kísérjék figyelemmel interneten, az elektronikus és a nyomtatott médiumokban a további információinkat:
www.szekszard.hu; www.vagyonkezelokft.hu; www.teol.hu weboldalakon, az Antritt Rádió, a Tolnatáj Televízió híreiben a televízió képújságjában, a Tolnai Népújságban és a Szekszárdi Vasárnapban.
Ügyfélszolgálat címe:Szekszárd, Sárvíz u. 4.
Telefon:74/ 411-657

Szekszárdi Vagyonkezelő Kft.
  


 

KÖZLEMÉNY

 

Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyűlése 2015. augusztus 18-i testületi ülésén egyhangú döntést hozott arról, hogy azonnali hatállyal megszünteti Szekszárd városi távfűtő rendszer működésére létrejött vállalkozási szerződést az Alfa Nova Kft-vel.

Ezzel egy időben a Közgyűlés úgy döntött, hogy Szekszárd város területén a jövőben a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. biztosítja a távhőszolgáltatást.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy az Alfa Nova Kft. 2015. augusztus 18. napjáig jogosult számlát kibocsátani. Ezért az általuk egész hónapra kibocsátott számlának, az időarányos részét 60%-át fizessék csak ki az Alfa Nova Kft-nek, a fennmaradó időszakról már a Vagyonkezelő Kft. fog számlát küldeni.

Az Alfa Nova Kft. a továbbiakban nem jogosult számla kibocsátására, azt senki ne fizesse be! 2015. augusztus 18-át követő időszakban kizárólag a Vagyonkezelő Kft. jogosult a távhőszámlák kibocsátására. Kérjük minden ügyfelünket, hogy akik a távhőszolgáltatási díjat számlavezető bankjuk megbízásával havonta átutalással vagy csoportos díjbeszedés útján teljesítik, kérjük, hogy a megbízásukat haladéktalanul vonják vissza.

Az Alfa Nova Kft. Szekszárd Város távhőrendeletét megsértve nem küldte ügyfeleinek határidőre a 2014-2015. évi elszámolószámlát, az ezekkel kapcsolatos teendőkről későbbiekben külön értesítjük fogyasztóinkat. Az Önkomrányzat mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a szolgáltatóváltás miatt senkit ne érjen semmiféle anyagi hátrány.
A továbbiakban a helyi újságokban, televízióban, rádióban szórólapokon és plakátokon tájékoztatjuk ügyfeleinket.

Szekszárdi Vagyonkezelő Kft.

 

keresés
virtuális kirándulás
térkép
webkamera
Kapcsolat
hírlevél
Itt iratkozhat fel heti hírlevelünkre!


MarkCon 2009
Vakok és gyengénlátók
számára
E-HIVATAL KAPCSOLATI INFORMÁCIÓK ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ HONLAP-TÉRKÉP