MAGYAR DEUTSCH ENGLISH
Pályázatok
Szekszárdi Helyi Közösség
HOT SPOT szolgáltatás
Szekszárdi Szüreti Napok
AGÓRA SZEKSZÁRD
visitszekszard.hu
Szekszárdi Fürdő
Garay Élménypince
Szekszárdi Csoki
Illyés Gyula Könyvtár
Wosinsky Mór Múzeum
partnerek
Városi jelképek és a "Szekszárd" név használata.

F E L H Í V Á S


Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a városi önkormányzati jelképekről és a „Szekszárd” név használatáról szóló 37/2011. (VI. 1.) önkormányzati rendelete alapján az alábbiakról tájékoztatom az érintetteket:
Jogi személyek, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek, egyéni vállalkozók elnevezésükhöz, tevékenységük gyakorlásához, fesztiválok, és más rendezvények elnevezéséhez, illetve embléma, jelvény, kiadvány vagy dísz, ajándék és más használati tárgyak, egyéb termékek készítéséhez és forgalmazásához a „Szekszárd” kifejezést, annak toldalékos vagy bármely más kötőjeles és egyéb írásmódú megjelölét engedéllyel vehetik fel, illetve használhatják. (Ez a rendelkezés nem vonatkozik Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatára, az önkormányzat szervezeteire, intézményeire, gazdasági társaságaira és sajtótermékére.)
A név felvétele és használata csak azok számára engedélyezhető, akiknek tevékenysége kötődik Szekszárdhoz, valamint a tevékenység tervezett célja nem sérti Szekszárd jó hírét, illetve az önkormányzat érdekeit, nincs adó- és egyéb tartozásuk.
A név felvétele vagy használata iránti kérelmet a polgármesterhez címezve írásban kell benyújtani.
A kiadott és a visszavont engedélyekről és a regisztrált használókról a jegyző nyilvántartást vezet és gondoskodik a nyilvántartás folyamatos, naprakész állapotáról.

Felkérem a „Szekszárd” megjelölést előzetes engedély nélkül használó jogi személyeket, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezeteket, egyéni vállalkozókat, hogy a jogszerű névhasználatot biztosító engedély iránti kérelmüket – pótlólag - legkésőbb 2016. március 31-ig nyújtsák be a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán.
Jelen felhívás a felhasználható kérelem-nyomtatvánnyal együtt elérhető Szekszárd Megyei Jogú Város honlapján: http://www.szekszard.hu/fooldal_kozugyek?locale=hu_HU
 
Együttműködésüket köszönöm!


                       Dr. Varga Katalin
                        jegyző

Kérelem nyomtatvány

keresés
virtuális kirándulás
térkép
webkamera
Kapcsolat
hírlevél
Itt iratkozhat fel heti hírlevelünkre!


MarkCon 2009
Vakok és gyengénlátók
számára
E-HIVATAL KAPCSOLATI INFORMÁCIÓK ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ HONLAP-TÉRKÉP